Koel- en vrieskamers

Koel- en vrieskamers worden opgebouwd met zelf- dragende sandwichpanelen en wordt koudebrugvrij samengebouwd bij middel van geïsoleerde kunststofhoekstukken en scheidingswanden.

Koel- en vrieskamers

Airconditioning

Een airconditioning installeren vraagt om een speciale aanpak. Wij beschikken over de technische kennis en de mogelijkheden voor iedere situatie. Bijna elke airconditioning van Herpoel Koelservice heeft standaard een infrarode afstandsbediening.

Airconditioning

Wijnkoeling uitrusting

Koelgroep, verdamper en digitale besturing

Niet iedereen is in de gelegenheid om de wijn- voorraad in een echte kelder te bewaren. Toch is voor de wijn belangrijk dat er een ideaal klimaat heerst. Een constante temperatuur van 12° à 13° is ideaal, en de afwezigheid van daglicht draagt er toe bij dat de wijn optimaal bewaard wordt. Wij hebben het ideale koelsysteem voor uw toepassing. Te plaatsen in de kelder, op zolder of eventueel in een berging of afgescheiden gedeelte van de garage. Onze koelinstallatie bevat een uniek vochtregulerend systeem waardoor het kurk in de beste omstandig- heden vertoeft om de wijn in de fles te beschermen.