Koel- en vrieskamers

Koel- en vrieskamers worden opgebouwd met zelf- dragende sandwichpanelen en wordt koudebrugvrij samengebouwd bij middel van geïsoleerde kunststofhoekstukken en scheidingswanden.

Koel- en vrieskamers

Airconditioning

Een airconditioning installeren vraagt om een speciale aanpak. Wij beschikken over de technische kennis en de mogelijkheden voor iedere situatie. Bijna elke airconditioning van Herpoel Koelservice heeft standaard een infrarode afstandsbediening.

Airconditioning

Airconditioning - Overzicht Producten

Airconditioning Herpoel Koelservice is een merk-onafhankelijk bedrijf en werkt uitsluitend met kwalitatief hoogstaand materiaal, al dan niet door ons zelf samengesteld.

Een airconditioning installeren vraagt om een speciale aanpak.

Wij beschikken over de technische kennis en de mogelijkheden voor iedere situatie. Bijna elke airconditioning van Herpoel Koelservice heeft standaard een infra rode afstandsbediening.

Airconditioning - Wandunit

Prima unit, prima prijs, perfecte investering.

Een goed voorbeeld van een prima oplossing in de gemiddelde kleinere ruimten tot circa 100 m³ is een wandmodel airconditioningunit.

Deze units zijn zeer snel en eenvoudig zonder ingrijpende bouwkundige voorzieningen te plaatsen, erg gemakkelijk in gebruik en bovendien zeer aantrekkelijk geprijsd voor jarenlang plezier.

Een stijlvol interieur verdient een design airco.

Airconditioning - Wandunit Slaapkamer

Met de in te stellen timer is uw kamer gekoeld wanneer u thuis komt!

Uw huis is uw rustpunt. Na een lange werkdag is het prettig om thuis te komen in een aangenaam leefklimaat. Vooral de slaapkamer is belangrijk daar we onze nachtrust nodig hebben.

Airconditioning - Monobloc

Een perfect toestel zonder buitenunit.

Voor een degelijke koeling, waar er geen mogelijkheid is om een buitenunit te plaatsen is dit uniek toestel dé oplossing.

Gemakkelijkheidshalve wordt een afstandsbediening standaard bijgeleverd.

Een juist gekozen systeem zorgt voor jarenlange comfortabele koeling en eventueel verwarming. Een goede luchtverdeling in de ruimte voorkomt ”tochtverschijnselen”. Een goed advies en een duidelijke uitleg zijn daarom erg belangrijk bij de aanschaf van een airconditioningsysteem.

Airconditioning - Cassette-unit

Een perfecte luchtverdeling in de gehele ruimte.

Voor een onopvallend en stijlvolle koeling, kan een cassette plafond-inbouwunit een goede oplossing bieden. Zowel esthetisch als luchttechnisch is dit een prima oplossing voor grotere ruimten.

Deze vrijwel onopvallende unit wordt grotendeels in het ( systeem ) plafond weggebouwd en heeft vanwege zijn uitblaaspatroon een goede lucht- verdeling over de gehele ruimte.

Airconditioning - Satelliet-unit

U ziet het niet, maar voelt het wel...!!!

Vooral voor grotere ruimten of combinatie van diverse vertrekken, is het sattelietmodel bij uitstek het beste wat u kunt kiezen!

Zowel estethisch als luchtechnisch is dit de oplossing om zeer onopvallend de betreffende ruimte te koelen of te verwarmen.

Deze geheel onopvallende unit wordt boven het plafond gemonteerd en heeft vanwege de diverse aanzuig- en uitblaasroosters een perfect uitblaaspatroon perfect verdeeld over de gehele ruimte.