Koel- en vrieskamers

Koel- en vrieskamers worden opgebouwd met zelf- dragende sandwichpanelen en wordt koudebrugvrij samengebouwd bij middel van geïsoleerde kunststofhoekstukken en scheidingswanden.

Koel- en vrieskamers

Airconditioning

Een airconditioning installeren vraagt om een speciale aanpak. Wij beschikken over de technische kennis en de mogelijkheden voor iedere situatie. Bijna elke airconditioning van Herpoel Koelservice heeft standaard een infrarode afstandsbediening.

Airconditioning

Koel- en Vrieskamers - Overzicht Producten

Airconditioning Herpoel Koelservice is een merk-onafhankelijk bedrijf en werkt uitsluitend met kwalitatief hoogstaand materiaal, al dan niet door ons zelf samengesteld.

Een airconditioning installeren vraagt om een speciale aanpak.

Wij beschikken over de technische kennis en de mogelijkheden voor iedere situatie. Bijna elke airconditioning van Herpoel Koelservice heeft standaard een infra rode afstandsbediening.

Koelkamer

Modulemaat per 300 mm of maatwerk

Koel- en vrieskamers worden opgebouwd met zelf- dragende sandwichpanelen en wordt koudebrugvrij samengebouwd bij middel van geïsoleerde kunststofhoekstukken en scheidingswanden.

De panelen bestaan uit twee bekledingsplaten waartussen onder hoge druk polyurethaan hardschuim geschuimd is.

Verschillende diktes zijn verkrijgbaar o.a. 60 - 80 - 100 - 140 mm

Koeluitrusting

Koelgroep, verdamper en digitale besturing

Voor een degelijke koeling, afgezien van de prijs kunnen wij steeds voor uw project een passende aanbieding maken.

Een juist gekozen systeem zorgt voor jarenlange bedrijfszekere werking. Een goed advies en een duidelijke uitleg over de onderdelen is erg belangrijk bij de aanschaf van een koelinstallatie.

Koelceldeuren

Draai- of schuifdeuren volgens de toepassing

Het deurengamma bestaat uit isothermische draai- en schuifdeuren voor zowel positieve als negatieve temperaturen, bedrijf- en pendeldeuren. De deuren zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en breedtes.

Rekstelling

Rekkensysteem met legvlakken in kunststof

Modulaire opbouw resulteerd tot maximale flexibiliteit. Extra stevige structuur uit geanodiseerd aluminium met een hoge belastbaarheid tot 130 kg per niveau. Voor een optimale hygiene werd gekozen voor een vernieuwde kunststof nl. copolymeer. Er is tevens een mogelijkheid om de legvlakken in aluminium of zelfs in inox te verkrijgen.